Суспільство

"Вони не тримаються": в Корабельному всупереч будівельним нормам встановили бордюри в пісок

Це вінницька фірма, яка виграла тендер вже давно

Цей материал також доступний

Жителі Корабельного району Миколаєва, а саме мікрорайону Широка Балка, поскаржились на підрядника, який всупереч будівельним нормам встановив бордюри у піщану суміш під час ремонту проспекту Богоявленського, про що редакції «НикВести» розповів місцевий житель Микола Казаков. Чоловік розповів, що підрядна організація «Мего ЛТД» після ремонту дороги встановила бордюри на піщану суміш замість бетону.

«Я не експерт, але у мене претензія до виконавців як у платника податків. Якщо ви проїдетесь по Миколаєву, то побачите, що в 90% випадків покладені гранітні бордюри — вони рівненько вкладені, щілин немає. А у Широкій Балці, я туди додому щодня їжджу, бордюри кладуть на піщану суміш — суміш піску та щебеню. Вони не тримаються. Якщо буде проїжджати грузова машина, то вони всі поваляться. Так ніхто не вкладає, розумієте? Гроші Миколаєва викидаються дарма, тому що ці бордюри, на мою думку, взагалі не треба було чіпати. Тому що там, де їх не чіпали, вони рівненькі», — каже небайдужий мешканець.

 

Він також додав, що намагався поспілкуватися зі співробітниками підрядної компанії щодо якості встановлених бордюрів, однак не отримав ніякої реакції у відповідь.

у Широкій Балці підрядник встановив бордюри у пісок

«Так само бордюри встановлені і в іншій частині Корабельного району — криво, косо. Це вінницька фірма, яка виграла тендер вже давно. Я підходив до їх працівників, питав: «Що ви робите?». Вони мовчать. По вулиці Рибній у нас роботи виконує інша фірма — дивлюсь, вони бордюри ставлять на бетон. Я у майстра запитав, чому так. Мені відповіли, що так треба робити по технології», — додав миколаївець.

Читайте також:
“Антикорупційний” департамент займеться підрядником, який ремонтує просп. Богоявленський

До цього у коментарі «НикВести» заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства міської ради Ігор Набатов повідомляв, що підрядника зобов’язали усунути недоліки при облаштуванні бордюрів, а якщо цього не буде зроблено — можуть накласти штраф.

«Департамент має питання до підрядної організації в частині улаштування бортів. Тому що не усі борти були встановлені відповідно до вимог містобудівного законодавства. Є роботи, які не прийняті і надано строк для усунення. Якщо це не буде зроблено, то це підстава для накладення штрафних санкцій. Тому подивимось, як підрядник себе поведе», — пояснив Ігор Набатов.

Раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button