Пригоди

"Підрядник зриває строки", - в мерії розповіли про проблеми з ремонтом доріг у Корабельному

Йде відставання на декілька тижнів

Цей материал також доступний

Підрядна компанія “МЕГО ЛТД”, яка виконує поточний ремонт проспекту Богоявленського у Корабельному районі, зриває строки виконання робіт, про що в коментарі виданню НикВести повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитро Бездольний.

Як відомо, договір на ремонт проспекту з “МЕГО ЛТД” уклали 8 травня 2023 року, а роботи компанія розпочала вже 29 травня. Підрядник повинен до серпня відремонтувати три ділянки дороги, однак вже зараз “Йде відставання на декілька тижнів. По одній ділянці у нас вже стався збій. Підрядник зриває строки. Ми зібрались на нараду і винесли попередження, обговорили дотримання нових строків”, – каже чиновник.

Нагадаємо, “Корабелів.Інфо” писали:
Маленькими й великими шматками: в Корабельному районі ремонтують дороги

Відставання пов’язано, зокрема з тим, що до робіт підрядник залучив лише 50% дорожників та техніки від обіцяної кількості, каже директор Департаменту ЖКГ:

“Ми маємо у кращому випадку половину від того, що має бути”.

Компанія намагалася укласти додаткову угоду на збільшення вартості ремонту на 7 мільйонів гривень, ділиться Дмитро Бездольний, онак в департаменті не узгодили таку пропозицію підрядника та назвали її “цілком неправомірною та безглуздою”.

Водночас з підрядником уклали додаткову угоду з оновленими строками ремонту ділянок доріг: перший етап (включає одну ділянку) до 21 липня та другий етап до 15 серпня (включає дві ділянки).

“Навіть після того, як було укладено додаткову угоду на невеликий зсув строків, роботи знову тривають в незадовільному темпі. Поки строки не порушені, але все до того йде. Адже наші техспеціалісти моніторять ситуацію щодня і кажуть, що навряд чи підрядник виконає свої зобовʼязання у строк”, – сказав Бездольний.

Він також додав, що у такому випадку з підрядником можуть розірвати договір або розглянути можливість застосування штрафних санкцій.

Водночас, каже Бездольний, у такому випадку розглядатимуть варіант внесення компанії “МЕГО ЛТД” до “чорного списку”, щоб у подальшому не допускати її до участі в торгах.

“Люди повинні усвідомлювати усю відповідальність”, – зазначив він.

ремонт доріг у Корабельному районі затягнувся
ремонт доріг у Корабельному районі затягнувся

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button