СуспільствоТема дня

"Антикорупційний" департамент займеться підрядником, який ремонтує просп. Богоявленський

Кінцевий строк надання послуг з ремонту – 15 серпня 2023 року

Цей материал також доступний

Заступник директора Департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міськради Віталій Ярошенко вважає, що підрядник (а саме вінницьке ТОВ “Мего ЛТД”), з яким місцева влада уклала договір про ремонт асфальтового покриття на проспекті Богоявленському в Корабельному районі, може погіршити собі репутацію через затягування цих робіт. Є навіть вірогідність розірвання угоди та стягнення з виконавця штрафних санкцій.

Про це Ярошенко повідомив під час ефіру на телеканалі “МАРТ“.

“По проспекту Богоявленському на зараз ведеться поточний ремонт на трьох його ділянках. Замовником цих послуг є в нас Департамент житлово-комунального господарства міста. Те, що можу прокоментувати: у нас кінцевий строк надання послуг з ремонту – 15 серпня 2023 року. Також немаловажливим є й те, що договором передбачено можливість його дострокового розірвання у звʼязку з недотриманням графіку надання послуг підрядником.

Також передбачено штрафні санкції за невчасне виконання робіт з ремонту доріг. Я думаю, треба дочекатися ще деяких етапів по графіку, і тоді буде прийнято рішення, що з цими об’єктами далі робити… З огляду на це (затягування робіт, – прим. пед.) у підрядника є всі шанси погіршити собі історію в сфері виконання таких робіт”, – зазначив чиновник.

Раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button