Пригоди

У Миколаєві водій маршрутки відмовився безкоштовно везти учасника бойових дій

Водій 87-го маршруту відмовив людині

Цей материал також доступний

Водій маршрутки №87 (м/н Північний – м/н Широка Балка) відмовив в наданні пільгового проїзду учаснику бойових дій, про що в групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” в соціальній мережі Facebook повідомив Андрій Гонта.

“Підскажіть, будь ласка, чи має водій маршрутки законні підстави відмовити в наданні пільгового проїзду по УБД? Водій 87-го маршруту ВЕ9495АА відмовив людині”, – зазначив він.

Для деяких миколаївців цей випадок не став новиною.

“З 2014 року відмовляють і не везуть безкоштовно. Чоловік, ветеран АТО, їздить 9 років маршруткою за свій рахунок, так і живемо)”, – зазначила Настя Щербина.

“Ну, не завжди відмовляють. Так це дуже сумно. За що воювали. Жінка їхала з Литви на похорон сина безкоштовно. А українці за гроші. У когось бізнес. А хтось кладе своє життя”, – відповіла їй Наталія Лівеста.

Анастасія Ковальова, у свою чергу, написала, що ця ситуація є нормальною, адже приватним компаніям ніхто не компенсує перевезення пільговиків:

“Маршрутка, то часний перевізник, тому на розсуд водія, в комунальному транспорті при пред’яві посвідчення проїзд безкоштовний, маршрутчикам ніхто не оплачує пільговіків, тому маємо, те що маємо, якби вам то не подобалось”.

Олена Дорошина додала, що “Перевізники повинні бути комунальні і будуть пільги, а часні не пускають з пільгами. То на їх совісті”.

Служба оперативного реагування міської ради зареєструвала відповідне звернення, яке має відпрацювати управління транспорту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button