ПригодиСуспільствоТема дня

Люди вкрай обурені: єдина газова АЗС закрита - ще менше стало маршруток у Корабельному

Нічим заправляти маршрутки, що їздять на метані

Цей материал також доступний

Газова заправка метаном, що на вулиці Янтарній, не працює вже другий тиждень з незрозумілих причин. А вона така – єдина в місті. Маршруткам (це і 17 маршрут, і 50, і частково 53-ій) нічим заправляти машини! І, звісно, люди з Корабельного району обурені тим, що немає машин на лінії… Лаються з водіями, які самі – заручники цієї ситуації. Ніде інформації з цього приводу немає… Коли це все налагодиться???”, – з такими повідомленнями миколаївці масово звертаються до редакції Кorabelov.info.

“Тепер працюють тільки дизельні машини, а люди кипішують. Наприклад, на 53-му маршруті раніше виїжджало 30 – 35 машин, а зараз 6 – 9. Цікаво, якась реакція міськвиконкому буде??? І яке їхнє рішення буде?..

Наприклад, у цю п’ятницю (10 листопада) о 15:00 у Корабельному на зупинках стояло по 30 чоловік, а все через те, що автобуси повні, а маршруток х*ра є. Якщо і є, то забита під зав’язку. “Покращення для людей” називається. Ну, як кажуть, побачимо, на скільки в людей вистачить терпіння. Я думаю, ще тиждень так поїздять – і буде кипіш та скандал, серйозний буде“, – пише один з мешканців.

Зазначимо, що проблема з транспортом у Корабельному районі гостро стояла здавна. Навіть до війни. Особливо у вечірній період. Але тепер стає все гірше і гірше. Ось що люди пишуть з цього приводу:

“53-ю маршрутку треба 45 хвилин чекати! В автобусі №1 люди сидять один в одного на руках! Це якийсь сюр! Людям погано було… Багато хто залишився на зупинках… Мер, наведіть порядок!”;

“Писав ще влітку, що німецькі автобусами на маршруті №1 – без вікон і не призначені для перевезення наповненого автобуса, влітку людям теж у ньому погано було”;

“Сестра чекала 40 хвилин маршрут №50”;

“Кажуть, що проблема з метановими заправками. Газа нема”;

“Я щодня їжджу після 17:00, і уїхати важко або неможливо”;

“Після 20:00 автобуси на маршруті №91 вже не їздять, ось де проблема, а один маршрут №1 потім набивається, як у консервну банку. Треба продовжити час перебування на маршруті хоча б комунального транспорту, а то ввечері повна дупа з маршрутками”;

“Я особисто працюю до 18:00 і чекаю на автобус 40 хвилин. Хто постійно чекає на тих зупинках – бачить, що решта автобусів ходять регулярно, тільки потреби мешканців Корабельного району ігнорують. Зранку теж їдеш в позі лотоса”

“А якщо весь район вийде на страйк? Через такі знущання!”

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button