Тема дня

Проблему з громадським транспортом в Корабельному районі "вирішили", - міськрада

"Це один раз вийшло так, що люди не змогли сісти до автобуса", - каже чиновник

Цей материал також доступний

В управлінні транспортного комплексу «вирішили проблему» з громадським транспортом в Корабельному районі: замість збільшення кількості транспортних засобів в управлінні  на час робочого перевезення поставили більш місткий автобус.

Про це заступник начальника управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради Олег Кукса розповів в коментарі «НикВести».

За словами чиновника, в управлінні відреагували на публікацію про проблеми з громадським транспортом у жителів Корабельного району Миколаєва. Так, раніше повідомлялось, що люди вимушені понад годину чекати громадський транспорт, а потім їхати у переповненому автобусі, щоб дістатися дому після роботи. Після того, як до Миколаєва повернулася більшість мешканців, кількості громадського транспорту часто не вистачає.

— Це один раз вийшло так, що люди не змогли сісти до автобуса. Після цього випадку ми поставили на час робочого перевезення більш місткий автобус.

На даний момент у нас кількість транспорту, який виходить, їздить з інтервалом в 10-15 хвилин, і це лише інтервал між комунальними автобусами, не рахуючи того, що ще ходять маршрутки. Інтервал між маршрутом №1 та маршрутом №91 становить 10-15 хвилин, – повідомив Олег Кукса.

За його словами,  сьогодні неможливо збільшити кількість курсуючих транспортних засобів через нестачу кадрів, оскільки водії-чоловіки стали на захист країни.

— Для того, щоб збільшити кількість автобусів, які виходять на маршрути, нам потрібно набрати водіїв. Наразі водії у нас поїхали захищати батьківщину. Наразі ми набираємо водія категорії Д, – наголосив заступник директора управління.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Не чего не изменилось, большой автобус ушел в парк, 17.30 с соляных в 18 :00 на 6 Слободской. Если не успеваешь на него сесть следующий выходит соляных в 18.2 на 6 он в 19.03 , час стоишь. Забитый приходит. Много остаётся на остановках. Следующий а ж 19.5. это издевательство над рабочими людьми. Днём катают пенсионеров через 10-15 мин. Днём есть и троллейбус и трамвай. В корабельный вечером нет нечего. 20 последняя идёт в 18.3 до кульбакинского поворота. 87 в шб. 17 последний. Можно 2-3 рейса убрать днём и перераспределить на вечер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button