ЕкономікаПригодиСуспільствоТема дня

"Свої" підрядники: в Корабельному за 4,7 млн відремонтують 312 метрів дороги

На торги зайшла одна компанія - вона і визнана переможцем

Цей материал також доступний

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міськради вирішила зробити капремонт дорожнього покриття вулиці Родинної (від проспекту Богоявленського до вулиці Сімферопольскої). Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro. Підрядник має виконати роботи до 31 грудня 2023 року.

Тендер було оголошено 21 вересня 2023 року з очікуваною вартістю робіт у 4 мільйона 746 тисяч 720 гривень. На торги зайшла одна компанія – ФОП Басиста Тетяна Анатоліївна, яка запропонувало за свої послуги 4 мільйона 744 тисячі 387 гривень. Цей ФОП визнаний переможцем і очікує укладання договору з адміністрацією.

Згідно з Google-картами, протяжність вказаної ділянки вулиці складає 312,28 метра. Згідно з технічним завданням, необхідно відремонтувати 2303 квадратні метри дороги. Зокрема, підрядник має провести формувальне обрізування дерев висотою до 5 метрів, розібрати асфальтобетонне покриття, поребрики та бортові камені, улаштувати дорожні корита, демонтувати плити та кільця на колодязях. Після цього підрядна організація повинна встановити чавунні люки, улаштувати основу та встановити бортові камені, улаштувати нове асфальтобетонне покриття дороги та тротуарів з використанням тактильної плитки та встановити дорожні знаки.

Нагадаємо, що ми вже писали про даний ФОП Басиста: У Корабельному районі розділили 33 мільйони на ремонт доріг між “своїми” підрядниками. Адміністрація Корабельного району за квітень-червень провела 13 закупівель послуг з ремонту доріг та тротуарів. Формально 33,9 млн грн розподілені між п’ятьма виконавцями. Майже вся сума, 33,7 млн грн дісталася пов’язаним між собою компанії ТОВ «Кайсер» та підприємцям: ФОП Артем Гончаренко, ФОП Дмитро Басистий, ФОП Андрій Гурко, ФОП Тетяна Басиста.

Згідно з відкритими даними, ФОП зареєстрований у Миколаєві. Є переможцем у 23 закупівлях на суму 36,76 мільйона гривень. Здебльшого це тендери адміністрації Корабельного району.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button