Суспільство

У Корабельному районі за 6,6 млн відремонтують дорогу на одній з вулиць приватного сектору

Виконавця робіт мають визначити 13 жовтня 2023 року

Цей материал також доступний

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради оголосила тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лікаря Миропольського (проходить вздовж п’яти кварталів по приватному сектору в мікрорайоні Об’їзної дороги, – прим. ред.), про що свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Загалом до кінця року переможець торгів має відремонтувати 4192,7 квадратні метри дороги. Очікувана вартість робіт складає 6 мільйонів 616 тисяч 604 гривні, а сам аукціон відбудеться 13 жовтня.

Як йдеться у технічному завданні, підрядник має провести валку дерев м’яких порід та формувальне обрізування дерев висотою до 5 метрів, обрізати колючі одиночні кущі, викорчувати пні, розібрати асфальтобетонне покриття, розібрати поребрики та бортові камені, улаштувати дорожні корита, демонтувати металевий паркан, плити та кільця на колодязях. Також переможець торгів має установити опори із плит та кілець, чавунні люки, улаштувати основу та встановити бортові камені, зробити нове асфальтобетонне покриття дороги та тротуарів з використанням тактильної плитки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button