Суспільство

Мешканці вплинули: в Миколаєві на висадку дерев по пр. Центральному тепер витратять 700 тисяч замість 7 мільйонів

У планах на наступний рік було перекрити відсоток видалених дерев, зокрема тополь вздовж проспекту

Цей материал також доступний

Суми, яку збираються залишити на висадку дерев у Миколаєві у 2024 році, не вистачить, щоб закупити достатню кількість рослин та перекрити відсоток тих, що раніше було видалено. Про це директор Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Дмитро Бездольний розповів у коментарі виданню “НикВести”.

За словами Бездольного, у планах на наступний рік було перекрити відсоток видалених дерев, зокрема тополь вздовж Центрального проспекту, новими саджанцями. Однак, згідно з пропозицією мера, на закупівлю саджанців у наступному році залишається трохи більше ніж 700 тисяч гривень. Нагадаємо: після скандалу, який вчинили миколаївці з приводу недоцільного використання коштів, Сєнкевич запропонував купити пікапи для ЗСУ замість дерев та кущів.

“Реалії вносять свої правки. Йде війна, гроші на ЗСУ – значить, на ЗСУ. Тобто, з 7 мільйонів 700 тисяч гривень. Сім мільйонів ми пускаємо на допомогу армії, залишається 700 тисяч. На них ми і закупимо рослини для висадки, але це, відповідно, не дасть нам позитивної динаміки”, — розповів Бездольний.

Раніше повідомлялося, що комунальне підприємство “Миколаївські парки” має намір придбати 511 саджанців дерев та 16 тисяч 420 кущів за 7 мільйонів 726 тисяч 475 гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button