ПригодиСуспільство

"Два понтони зношені вже на 99%": пішохідний міст через Інгул у Миколаєві - в аварійному стані

Повідомляють комунальники

Цей материал також доступний

Станом на сьогодні понтонний пішохідний міст через річку Інгул у Миколаєві знаходиться в аварійному стані — два понтони переходу зношені вже на 99%. Про це повідомили у коментарі “НикВести” директор комунального підприємства “ЕЛУ Автодоріг” Віталій Шевченко та директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитро Бездольний.

“В нього є вже два понтони, які вже зношені на 99%. Ми їх періодично латаємо, вони підтоплюються, а ми відкачуємо і знов латаємо. Потрібна їх заміна.

До початку війни було обговорення, щоб зробити ці два понтони, але вже як сталося. Водночас була проблематика стосовно того, як завезти їх туди (понтони, — прим.), підняти цей міст, витягнути старі понтони, щоб міст не зламався, бо він вже старого віку”, — розповів Віталій Шевченко.

Ремонту понтонного мосту у планах на найближчий рік немає, – уточнив директор Департаменту ЖКГ.

“Прямо на зараз таких планів немає. На цей рік кошти не закладались, бо, знову ж, там немає такого пішохідного трафіку. Зараз цей обʼєкт закритий. Це недешеве питання, скажімо так, й воно на даний момент не було включене у план. Що буде наступного року? Зважаючи на те, що у нас заберуть ПДФО, то я дуже сумніваюсь, що ми зможемо відремонтувати цей обʼєкт. Він дійсно в аварійному стані”, — додав Дмитро Бездольний.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Модно же кричать , как в союзе было плохо , только союзом до сих пор пользуемся , скоро варваровский , соляной мост в таком же будет состоянии , за 30 лет же ничего не построили , даже язык родной не выучили !!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button