Суспільство

"Погані коментарі про миколаївську владу пишуть з росії", - впевнений промерський депутат

"На жаль, ніхто ж там розслідування не буде проводити", - каже соратник Сєнкевича

Цей материал також доступний

В ефірі ТРК “Март” від 11 вересня 2023 року депутат Миколаївської міськради від промерської партії “Пропозиція” Федір Панченко, обговорюючи випадки критики в бік міської влади, сказав:

“Яособисто в деяких випадках стикався з тим, що це люди, які сидять там (вони навіть не скривають: “Так, я сижу в Москві, пишу от дописи вам. І шо? Ну, от хай читають”).

От. І, на жаль, ніхто ж там розслідування не буде проводити, сидіти по кожному там коментатору або анонімному телеграм-каналу. Але є і від наших правоохоронних органів офіційні повідомлення, що є анонімні телегам-канали, які дуже “косять” під місцевих, під українців і все таке інше, але відверто там ведуться з Ростова і вкидають те, що потрібно нашим сусідам…”

“Але мені особисто хотілося б чути думки саме громадін України, а не громадян росії, що вони там думають з приводу наших справ”, – каже депутат Миколаївської міської ради.

То що, шановні миколаївці, розкажете в коментарях, що саме ви про них думаєте?

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Хахахахахахахха !!!!! Ну конечно одни россияне сидят на сайтах николаева и следят за событиями города , а горожане всем довольны !!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button