СуспільствоТема дня

"Свято зі сльозами на очах": в Корабельному відзначили День міста

ФОТО, ВІДЕО

Цей материал також доступний

День народження Миколаєва, який в 2022 році отримав почесне звання міста-героя, відзначали 9 вересня 2023 року і в Корабельному районі. Ввечері місцеві мешканці зустрілися у внутрішньому дворику ПК “Корабельний” на святковому концерті з художніми колективами різних закладів району. Представників влади тут не спостерігалося, але це ніяк не зіпсувало настрою простих людей.

Нагадаємо, ми писали: Витовка – колыбель Николаева.
Нашему городу на самом деле – более 600 лет

На початку заходу було урочисто винесено Державний прапор України. Пролунав Гімн нашої держави, хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх полеглих у боротьбі з ворогами…

Гості заходу намагалися по-справжньому веселитися, але, як зазначила одна з місцевих мешканок, “все одно відчувається, що все навкруги пронизано болем. Болем за нашими загиблими, за всіма нашими втратами…”

“Свято зі сльозами на очах… Колективи наші, все в патріотичному дусі, все дуже гарно. А з іншого боку палацу культури – його зруйновані рашистами стіни…”, – каже інша.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Еще бы выставку дронов устроили !!!!!! Что мало трагедий ?????? Винница , чернигов ..... понимаю , что люди устали , хочется хоть как то отвлечься , но ..... у нас война , зачем эти праздники делать , скопление людей .....

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button