КультураСуспільство

"Миколаїв. Є життя»: миколаївці відзначають День міста онлайн

У рамках проекту відомі люди вітатимуть місто

Цей материал також доступний

11 вересня з 18:00 на фейсбук -сторінці та ютуб -каналі Суспільне Миколаїв стартував спеціальний проект-марафон до Дня міста «Миколаїв. Є життя».

За словами продюсера Суспільного Миколаїв Катерини Лисюк, Миколаїв залишається прифронтовим містом. Але, незважаючи на постійні обстріли, продовжує жити, працювати. Щоб до міських урочистостей з нагоди Дня Миколаєва могли приєднатися ті, хто виїхав із регіону, команда Суспільного організує трансляцію події на власних цифрових платформах.

У рамках проекту відомі люди вітатимуть місто.

«У програмі — 3 локації: гостьова студія із запрошеними гостями, концертний майданчик, де виступатимуть миколаївські артисти із власними та народними піснями. Третя локація створена так, щоб усі охочі в режимі реального часу також могли долучитися до урочистостей та привітати Миколаїв із Днем міста. Підготовка до такого формату – об’ємна та копітка робота. Через зрозумілі обставини для нас такий проект зараз виклик. Але я впевнена, що все вийде і наші передплатники отримають позитивні емоції у ці нелегкі часи», – зазначає Катерина Лисюк.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button