СуспільствоТема дня

"Скільки ще водії автобусів знущатимуться над дітьми та пенсіонерами?", - обурені містяни

"Служба оперативного реагування" міськради зареєструвала звернення-скаргу

Цей материал також доступний

Миколаївці, які користуються послугами громадського транспорту, скаржаться на непрофесійне спілкування та обслуговування пасажирів деякими водіями автобусу на маршруті №1 (з-д “Океан” – мкрн Терновка).

“Скільки ще водій на автобусі №1 (держномер 3994) знущатиметься над дітьми та пенсіонерами? Дитина сіла в автобус, показавши учнівський, який продовжили сьогодні вранці, у відповідь почула купу гидоти. Дитина приїхала додому у сльозах. Якщо у водія поганий зір – виникає питання, чому він працює на громадському транспорті?.. І розумієте, це вже далеко не вперше”, – написала 7 вересня 2023 року в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” Валентина Ф.

“У нас така сама ситуація була, лише водій 81 зеленого автобуса”, – пише Юлія С.

“У мене свекруха в першому маршруті “випала” на бордюр при посадці. Водій просто зачинив перед нею та чоловіком двері. Написала до “Миколаївпастрансу” – досі немає відповіді, знайшли вони того водія чи ні. Також водій 1-го маршруту“, – повідомила в коментарях Олена О.

“Таких водіїв треба гнати геть від обслуговування населення, досить терпіти хамство”, – впевнена Людмила П.

“Служба оперативного реагування” міськради зареєструвала звернення ВАлентини Ф. та передала його “на виконанн” в КП ММР “Миколаївпастранс”. Станом на 8 вересня зазначено, що дане звернення буде знаходитись “в роботі” ще 6 днів.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button