Пригоди

Біля кафе в Миколаєві чоловік стріляв з пістолета в голову двом іншим

За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення

Цей материал також доступний

Ввечері в четвер, 7 вересня 2023 року, до відділення поліції №2 (Інгульського ВП) Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що поряд із кафе невідомий стріляв у двох чоловіків, після чого втік на автомобілі. Зупинили зловмисника співробітники управління патрульної поліції та передали слідчо-оперативній групі, про що повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

“У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що між 38-річним зловмисником та двома чоловіками виник конфлікт, під час якого нападник дістав пістолет та вистрілив їм в голову”, – розповів заступник начальника ГУНП – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

Потерпілих медики госпіталізували та надали першу допомогу. Наразі вони лікуються амбулаторно, їх життю нічого не загрожує.

Знаряддя злочину нападник викинув.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі оголосили затриманому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство двох та більше осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Аркаша , а ты не знаешь почему он не на войне ????? Заплатил деньги в ТЦК и гуляет теперь свободно с оружием !!!!!!! Все легко , эти с ТЦК потому и отлавливают на улице мужиков , задача одна , набить себе карманы , все и естественно в толпе отловленных будут те , у кого денег нет , убивают двух зайцев одним выстрелом , и мясо на фронт есть и огромные деньги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button