ПригодиСуспільство

"Хотів довести, що цар саме він", - мешканка Корабельного про хамовитого водія автобусу

Відмова відкривати двері не була зумовлена правилом входу на передні двері

Цей материал також доступний

Вранці в четвер, 27 липня 2023 року, водій зеленого автобуса №1 “Миколаївпастранс” в грубій формі відмовлявся відкрити двері на зупинці “Південна” в сторону ринку “Колос” о 07:35. Про це йдеться у повідомленні в групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” в соціальній мережі Facebook:

“Як завжди, о 07:10 переповнений автобус із зупинки “Універмаг” Корабельного району з хамовитим водієм, що кричить на пасажирів і б’є їх дверима (бо якщо ти посмієш зайти не в передні двері, то тебе вдарить цими дверима, і якщо ти виживеш, то отримаєш купу ругані).

Всю дорогу автобус їхав переповнений. Відмова відкривати двері не була зумовлена правилом входу на передні двері, адже водій принципово відкрив двері тільки задні і запустив людей туди, принципово, щоб довести, що цар цього автобусу саме він і принизити пасажирів. Тобто треба було пройти через забитий автобус, щоб вийти з нього, при цьому стоячи прямо перед передніми дверима. Чому в цивілізованих країнах по іншому? Водіїв за таке штрафують та звільняють. Розуміючи нестачу водіїв в наші складні часи, можливо треба провести навчання з наявними?”, – зазначила автор повідомлення Світлана.

Також вона вказала, що їй не треба казати про те, що з нашими людьми неможливо по іншому.

“Можливо, але ми самі допускаємо таке відношення до себе, нажаль. А коли наші комунальні служби хоч трошечки працюють (за наші податки), то ми повинні в ніжки кланятися. І водії автобусів та іншого комунального транспорту не царі і боги, вони просто наймані робітники, які повинні якісно та ввічливо виконувати свою роботу”, – додала жінка.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Той самий водій. Знову хамить та б'є дверима. Я заходила з коляскою та старшими дітьми. Син зайшов, а він просто зачинив двері. Я з коляскою залишилася та почала стукати в двері. Він навіть не дивився. Добре хоч дитину не придавив. Ще й лаявся, що ми винні. Ніби то не хотіли заходити, а потім різко почали. Ми пропустили людей і почали посадку. Звісно я з ним посварилася через це. Дитина злякалася. Я в шоці від такого водія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button