СуспільствоТема дня

Знов у строю: 93-річний пенсіонер-легенда в Корабельному продовжив свою справу озеленення

Близько року він провів у евакуації

Цей материал також доступний

Почесний громадянин м. Миколаєва, легендарний 93-річний мешканець Корабельного району Вадим Андрійович Сердцев – знову “в строю”: попри всі перешкоди, він продовжує справу свого життя, намагаючись залишити нащадкам якнайбільше зелених насаджень задля поліпшення екологічної ситуації в місті.

Весною минулого (2022-го) року, коли Миколаїв залишився без води, Вадим Андрійович був змушений разом із дружиною виїхати до міста Одеси. Близько року він провів у евакуації. Повернувшись до Миколаєва, невгамовний ветеран праці знову зайнявся улюбленою справою – озелененням свого району.

Тепер вранці його знов можна бачити з тачкою та каністрами з водою для поливу саджанців та дорослих дерев. У свої 93 роки він вірний своїм переконанням, що вся планета повинна бути зеленою.

Нагадаємо: Вадим Сердцев, колишній енергетик МГЗ, висадив за 20 років понад 20 000 дерев та кущів. Серед них – катальпи, дуби, каштани, горіхи, клени, ракітник, ясені, платани, які прикрашають Корабельний район та інші куточки Миколаєва.

Раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. один человек делает больше, чем целая служба горадминистрации. причем, он не тратит налоги граждан, в отличие от чиновников.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button