Пригоди

"Можна придумати мільйон відмазок", - Сєнкевич "вчасно" звинуватив патрульних в ігноруванні "теплового режиму"

Спека вже пройшла, почалася осінь...

Цей материал також доступний

Миколаїв та Миколаївська область матимуть зруйновані дороги через факт недотримання патрульною поліцією обмежень щодо руху “фур” у спекурозповів міський голова Олександр Сєнкевич в коментарі «НикВести». Також він навів приклад роботи патрульної поліції у Одесі, де під час спеки водіїв фур не пускать до міста.

«І коли ми говоримо про роботу патрульної поліції і керівника стосовно обмеження по тепловому режиму транспортних засобів, то можна придумати мільйон відмазок, чому це неможливо зробити, а можна зробити так, як в Одесі. 100 кілометрів від Миколаєва знаходиться Одеса.

Я їздив в суботу і привітав одеситів і міського голову з Днем міста. Під’їжджаючи до Одеси, я побачив велику кількість вантажного транспорту, який стоїть на обочині, і стоїть поліцейська машина, яка направляє їх на відстій. Немає ніяких спеціально замовлених відстійників, немає потрібних бомбосховищ, які потрібні», — заявив мер.

Сєнкевич стверджує, що поки патрульна поліція буде думати про те, як вирішити цю проблему, ні в області, ні в місті не лишиться доріг.

«Звичайно, сьогодні важкі часи, але якщо ми будемо додумувати, чого це не можна зробити у нас, до наступного року доріг в місті Миколаєві і області просто не буде. Я можу сказати, що працю поліції можна зробити ефективнішою, і якщо вони не знають, як це зробити, можна спитати про це у колег з Одеської області, вони розкажуть, як це зробити», — додав він.

Раніше на дорогах Миколаєва через спеку в денний час заборонили рух вантажівок. Контролювати рух транспорту має обласне управління патрульної поліції спільно з управлінням Укртрансбезпеки в Миколаївській області. Однак пропускний режим в’їзду до міста так і не запрацював.

Нагадаємо, ми писали: Нема укриттів для водіїв на випадок тривог, – миколаївські патрульні пояснили, чому не обмежують рух для фур у спеку

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button