Політика

Верховна Рада відправила міністра оборони Резнікова у відставку

Це рішення підтримало 327 народних депутатів

Цей материал також доступний

Верховна Рада підтримала відставку Олексія Резнікова з посади міністра оборони України, про що повідомив народний депутат України Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі. За його словами, це рішення підтримало 327 народних депутатів.

У своєму виступі перед народними обранцями Резніков заявив, що військова допомога Україні досягла $100 мільярдів, за півроку вдалося зробити запаси 200 тисяч бронежилетів, 150 тисяч шоломів, поставили 1,5 мільйони екземплярів зимової форми та 2 мільйони літньої форми.

“На озброєння прийнято більше 200 зразків західної зброї. Ми розбудили безпековий аспект в Євросоюзі. Ми – донори європейської безпеки. Час прийняття в експлуатацію скоротився з 2-3 років до 3-4 тижнів. Прийнято в експлуатацію більше 30 моделей українських дронів. Не всі країни НАТО досягли того рівня, на якому ми зараз є. На фініші – реформа закупівель. Агенція по ресурсному забезпеченню має показати результати у жовтні. Відбувається реформа ВЛК. Закінчив, “маю честь”, – процитував Резнікова народний депутат.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button