Суспільство

Видача продуктових наборів у місті поступово згортається: про гумдопомогу миколаївцям

Поставок з міських або обласних складів вже немає

Цей материал також доступний

Директор департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради Сергій Василенко розповів про видачу продуктових наборів містянам та співпрацю з благодійними й громадськими організаціями, – повідомляє прес-служба міськради.

За словами Сергія Василенка, видача продуктових наборів у місті поступово згортається, поставок з міських або обласних складів вже немає. Однак департамент активно співпрацює з Всесвітньою продовольчою програмою ООН та громадськими організаціями.

Так, мешканці міста можуть зареєструватися у програмі від ГО “Тарілка” та раз на місяць отримувати продуктовий набір. Працює в місті й програма “СОС Дитячі Містечка” для підтримки багатодітних родин, дітей з інвалідністю або внутрішньо переміщених осіб, яка допомагає дітлахам не лише продовольчими товарами, а й канцелярією та іншими необхідними речами.

Також Сергій Василенко наголосив, що у Миколаєві функціонує багато програм різних благодійних організації, які надають різноманітну допомогу, в тому числі, і матеріальну. Порядок видачі коштів та контроль за процесом виконує сама організація, департамент лише надає приміщення для їх роботи.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте також:
Єнтіна арештовано судом за привласнення $34 тис. благодійності, але він вийшов під мільйонну заставу

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button