Тема дня

Миколаївцям більше не видаватимуть безкоштовно хліб та консерву від WFP

А мешканці області продовжать отримувати цей вид гуманітарної допомоги

Цей материал також доступний

28 лютого 2023 року в Миколаєві – останній день дії програми від World Food Programme (WFP), за якою мешканцям міста видавали безкоштовний хліб та консерву. З 1 березня цей хліб вже не будуть пекти саме для жителів обласного центру, а от кілька територіальних громад області продовжать отримувати такий вид гуманітарної допомоги.

Цю інформацію для “Корабелів.Інфо” підтвердили миколаївські соціальні працівники і голова Галицинівської сільради.

– Не видаватимуть безкоштовно хліб саме в Миколаєві. А в нас (це в Галицинівській, Первомайській, Шевченківській і ще в кількох громадах області) – як в зоні можливих бойових дій – люди продовжать його отримувати, – каже голова Галицинівської ОТГ Іван Назар.

“Наразі пріоритети з надання харчової допомоги змінюються в сторону Херсонщини та територіальних громад Миколаївщини, які потерпають від обстрілів. Так, програма продовжить свою роботу в 14 ТГ Миколаївщини та на всій деокупованій частині Херсонщини.

У зв’язку з цим з 1 березня 2023 року в Миколаєві припиняє свою роботу програма щодо видачі хлібу та консервів від WFP. Разом з тим відмітимо, що Миколаїв і надалі буде забезпечено харчовою допомогою від WFP, але використовуючи інші інструменти підтримки”, – додали в міськраді.

Нагадаємо, ми писали:
Хто отримає виплати як ВПО? Затверджено новий список територій у зоні бойових дій, серед них – і Миколаївщина

Читайте також:
Понад 4 тисячі мешканців Галицинівської громади, які рятувалися від війни, вже повернулися додому

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button