СуспільствоТема дня

Мер нагородив власників магазинів і кафе в Корабельному районі

Відзнаки від міської влади отримали отримали п'ятеро підприємців району

Цей материал також доступний

У неділю, 30 липня, в Україні відзначили День працівників торгівлі, який встановлено Указом Президента в 1995 році. А 28 липня 2023 року, з нагоди вказаного свята, заступник голови адміністрації Корабельного району Олександр Беззубенко привітав представників малого бізнесу, які з першого дня війни, залишаючись у місті, не покинули свою справу та підтримували мешканців району, що потребували гуманітарної допомоги, – повідомили в райадміністрації.

Фізичні особи-підприємці, які зайняті у сфері торгівлі та обслуговування населення, нагороджені Подячними листами Миколавського міського голови Олександра Сєнкевича за щоденну працю, професіоналізм та внесок у розвиток галузі, – додали в пресслужбі Миколаївської міської ради. В Корабельному районі подяку отримали:

  • Фляга Тетяна Казимирівна – власниця кафе «Іверія»
  • Кучеренко Анатолій Петрович – власник продовольчого магазину
  • Кирилюк Максим В’ячеславович – власник мережі продовольчих магазинів
  • Русяновський Олексій Вікторович – власник мережі продовольчих товарів
  • Новосьолова Ганна Валентинівна – власниця мережі магазинів «Молочний рай»

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. За что наградил Сенкевич хозяйку магазинов "Молочный рай"??? Она платит законные налоги ??? НЕТ!!! Может лично Сенкевичу в карман?! За 10 лет ни разу не дали чек на купленные продукты и ни разу я не смогла рассчитаться карточкой за покупку, а только наличкой! Никогда невозможно проверить, что купила, по какой цене и какую сумму всего взяли! Эту "мережу" надо вывернуть наизнанку проверками и узнать - кто крышует, а не награждать.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button