Суспільство

Через спеку: в Миколаєві заборонили рух вантажного транспорту з 07:00 до 20:00

У випадку, коли температура повітря більш ніж +28°С

Цей материал також доступний

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради ухвалив рішення про обмеження руху великовагових транспортних засобів по вулицях міста при високих температурах повітря.

“Обмежити рух великовагових транспортних засобів масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн по вулицях міста Миколаєва при температурі повітря більш ніж +28°С з 07:00 до 20:00. Обмеження руху не розповсюджуються на транспортні засоби, які здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, перевезення військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони; гуманітарної допомоги, людей”, – йдеться у рішенні виконкому.

Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області рекомендовано встановити на автомобільних дорогах загального та місцевого значення на під’їздах до Миколаєва інформаційні панно з позначенням місць відстою великовагових транспортних засобів.

Управлінню патрульної поліції в Миколаївській області спільно з управлінням Укртрансбезпеки в Миколаївській області рекомендовано забезпечити контроль за рухом великовагових транспортних засобів на автошляхах, мостах та вулицях міста згідно із затвердженими маршрутами руху.

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради має забезпечити встановлення знаків зменшення швидкості великовагових транспортних засобів до 40 км/год по мостах через річки Південний Буг та Інгул.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button