Пригоди

Свідками були діти: у Корабельному районі комісія підтвердила випадок домашнього насилля

З цього приводу всі матеріали були передані у службу у справах дітей для подальшої роботи

Цей материал також доступний

Спеціалістами відділу з гуманітарних питань Адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради спільно з Миколаївським міським центром соціальних служб з початку липня було здійснено 5 виходів в сім’ї, де було скоєно домашнє насилля.

Як повідомляє Адміністрація Корабельного району, комісією було підтверджено один випадок і виявлено, що свідками конфлікту були діти постраждалої. З цього приводу всі матеріали були передані у службу у справах дітей для подальшої роботи. Чотири випадки було неможливо підтвердити чи спростувати через відсутність безпосереднього контакту з постраждалими, трьом постраждалим були надані консультації в телефонному режимі.

З усіма жертвами було проведено роз’яснювальну роботу, були запропоновані контакти безоплатної психологічної та юридичної допомоги Миколаївського міського центру соціальних служб, інтегрованого центру комплексної підтримки та Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Було повідомлено про можливість оформлення термінового заборонного припису через співробітників національної поліції та обмежувального припису через суд, а також, надано інформацію щодо механізму реагування в подібних випадках.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button