Пригоди

Ексдиректор нацпарку на Кінбурні отримав 330 тисяч зарплати за фіктивного працівника

Це відбувалося у 2012-2019 роках

Цей материал також доступний

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомлено про підозру колишньому керівнику Національного природного парку “Білобережжя Святослава” у привласненні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та видачі завідомо неправдивого офіційного документу, про що повідомляє пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

За даними слідства, екскерівник, зловживаючи своїм службовим становищем, у період з 2012 по 2019 роки на підставі підроблених табелів обліку робочого часу заволодів понад 330 тисяч гривень, виплачених в якості заробітної плати особі, яка жодного дня не працювала в національному природному парку.

Досудове розслідування – СВ відділення поліції №7 Миколаївського РУП ГУ НП в області, оперативний супровід – СБУ в Миколаївській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

У вказані роки директором парку був Юрій Козловський.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button