Суспільство

"Вважаю цю історію замовною", - Сєнкевич про висновки Держаудитслужби щодо зупинок-укриттів

«Миколаївелектротранс» подав до суду

Цей материал також доступний

Вже наприкінці засідання чергової сесії Миколаївської міськради, яка відбулася 29 червня 2023 року, міський голова Олександр Сєнкевич вирішив поділитися з депутатами своїми думками з приводу вчорашньої заяви начальника регіонального управління Держаудитслужби Дениса Яковлєва щодо подвійної переплати «Миколаївелектротрансом» за укриття на зупинках громадського транспорту.

Нагадаємо, ми писали:
“Чиновники Миколаєва заплатили за укриття на зупинках 30 мільйонів замість 15”, – аудитори

“Я вважаю усю цю історію з нашими укриттями, ну, власне так, як відпрацювала Держаудитслужба, ну, якоюсь замовною. Сьогодні вже «Миколаївелектротранс» подав до суду. Вчора виступав керівник нашого підрозділу Держаудитслужби на пресконференції, на якій сказав, що «Миколаївелектротранс» витратив на 14 укриттів 30 з чимось мільйонів гривень. Що не відповідає дійсності. Насправді, на кожне укриття було витрачено суму в один мільйон 95 тисяч гривень. Ми зараз готуємо аналітику по Україні. Ця вартість є меншою, ніж такі укриття, які були зроблені в інших містах… Київська адміністрація нещодавно закупила укриття за 1,1 мільйона, тобто на 5 тисяч дорожче. При цьому в Миколаєві тимчасові сховища є кращими — вони мають товщину стін у 40 сантиметрів і мають в собі купу електроніки: камери відеоспостереження всередині і ззовні та вандалозахисний екран…”

“Вся інформація була надана Держаудитслужбі. Держаудитслужба не мала питань. Потім вона не змогла отримати якісь дані у підрядника і вирішила (через те, що не могла отримати дані) все це повісити на наше підприємство. Стосовно цього, наше підприємство подало до Адміністративного суду…”, – додав мер Миколаєва.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:
Переплата в 5,8 млн за укриття-зупинки: БЕБ провело обшуки на “Миколаївелектротрансі”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Все заказное , что касается дерибана тобой и компанией города , только ты один святой и не пилишь бюджет !!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button