ПригодиТема дня

Донька просила повербанк: мати двох дітей обікрала магазин у Корабельному районі

Вартість викраденого склала 349 гривень

Цей материал також доступний

В червні 2023 року Корабельний районний суд Миколаєва завершив розгляд справи безробітної місцевої мешканки, яка вкрала в магазині зарядний пристрій.

Судом було встановлено, що Г. 25.02.2023 о 10:37, знаходячись в приміщенні магазину «Аврора», що розташований по вул. Самойловича, 2, викрала з торгівельної полиці повербанк вартістю 349 грн.

В ході судового розгляду справи жінка свою вину визнала повністю та пояснила, що в той день донька попросила придбати їй зарядний пристрій, але не маючи коштів, вона викрала дане майно з магазину. Повернувшись до магазину через декілька днів, вона була викрита працівниками магазину, які викликали співробітників поліції, а останнім вона правдиво зізналася у всьому та повернула викрадене.

“При вирішенні питання про вид і міру покарання суд врахував щире каяття підсудної у вчиненому та повернення викраденого, що пом’якшує покарання” – йдеться у вироку суду.

Вивченням даних про жінку встановлено, що вона раніше не судима, позитивно характеризується за місцем проживання, на обліку лікаря нарколога чи психіатра не перебуває, має міцні соціальні зв’язки, заміжня, виховує двох малолітніх дітей.

У підсумку суд визнав жінку винною та призначив їй покарання у виді п’яти років позбавлення волі (це мінімальний строк за крадіжку під час воєнного стану). При цьому засуджену звільнили від відбування покарання, призначивши їй іспитовий строк на один рік.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button