ПригодиТема дня

Опубліковано відео, як поліцейський у Корабельному районі отримує хабара

Камера зафіксувала факт передачі грошей Євгену Новаку, та той час заступнику керівника райвідділу

Цей материал також доступний

У справі про хабарництво в поліції Корабельного району проводилися негласні слідчі розшукові дії. Перший запис було зроблено в машині 08.04.2020 року в салоні автомобілю VOLKSWAGEN TRANSPORTERР, поблизу Корабельного ВП ГУНП на вул. Янтарній, де обвинувачений зустрівся з жінкою, яка потребувала вирішення питання про можливість вести свій нелегальний бізнес під час суворого карантину. Під час цієї зустрічі камера зафіксувала факт передачі грошей Євгену Новаку.

“З торгівлею у нас зараз не дуже, тож ось Вам шість, за всі три (кафе, – прим. ред.), і все буде нормально. За Ваші попередження, за Ваші старання, за Вашу роботу», – каже підприємниця, що нелегально торгує на території району, засовуючи конверт із 6000 грн до кишені на той час заступника начальника Корабельного райвідділу поліції Євгена Новака.

Він при цьому посміхається і продовжує (вже з грошима в кармані) розмову далі, згодом натякаючи, що без підтримки жінці буде важко, бо багато хто (і райадміністрація, і активісти) проти торгівлі, якою займається жінка…

“Не, я ж казав… Я как бы ей не могу отказать, мы как бы друзья, и мне как бы это не нужно. Не в деньгах счастье, в друзьях счастье, в людях, которые могут позвонить, обратится, а не в этом всём. Это уходящее и приходящее. Вы там сильно не… если денег не сильно… Я ж говорю, вы там спокойно работайте…”

Нагадаємо: Корабельний районний суд порахував факт передачі хабара провокацією і повністю виправдав поліцейського: справа про хабарництво в поліції Корабельного району розвалилася в суді

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button