ПригодиСуспільство

Легенда Корабельного: з життя пішов екскерівник району, колишній віцемер Валерій Валецький

Його вирізняли людяність та глибока порядність, небайдужість та доброта.

Цей материал також доступний

6 травня 2023 року після важкої хвороби пішов з життя Валецький Валерій Миколайович (11.09.1946 р.н.)

“Мій улюбленний батько, дідусь, людина з Великої літери. Його знали і любили в Корабельному районі, яким він керував багато років. Люди по сьогодні вдячні йому за допомогу та небайдуже серце. Нашому району він присвятив свою книгу, яку дарував всім, про кого написав.

Батько п’ять років був віцемером Миколаєва – міста, яке стало для нього рідним, де закінчив Кораблебудівний інститут і на заводі “Океан” якого працював багато років. Комерційний директор пивзавода “Янтар”, генеральний директор “Енергомаша” – це одні із багатьох сходинок його успішної кар’єри. Але не це головне. Яку б посаду він не обіймав, його вирізняли людяність та глибока порядність, небайдужість та доброта. Нехай він покоїться з миром”, – зі скорботою та великим дочірнім коханням в серці написала про свого батька Оксана Валецька.

Прощання з Валерієм Миколайовичем відбудеться у вівторок, 9 травня, о 14:00 у церкві за адресою:
вул. Степова, 35.Валецький Валерій Миколайович

Ще багато разів згадаємо із вдячністю цю видатну людину, яка стала своєрідною легендою Корабельного району Миколаєва, та разом погортаємо сторінки його цікавого життя, яке він присвятив людям рідного міста:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button