СуспільствоТема дня

Мешканка Корабельного поскаржилася на кальянну в багатоповерхівці, пошкодженій російською ракетою

У будинку зруйновано два поверхи, пошкоджено вентканали та шумоізоляцію

Цей материал також доступний

У миколаївській багатоповерхівці, яка у жовтні 2022 року постраждала від ракетного удару, відкрили кальянну, що стала джерелом гучної музики та запахів курильних сумішей. Скаргу на це 4 травня 2023 р. Тетяна Б. розмістила у групі «Contact-Center при Миколаївській міській раді» в соцмережі Facebook:

“У будинку, в який влучила ракета 28 жовтня, відкрився бар-кальянна. Вже місяць мешканці страждають від шуму, музики та “ароматів”. Як сталося, що в житловому будинку, в напівзруйнованому під’їзді відкрився такий заклад?”

Жінка додала, що багатоповерхівка розташована в Корабельному районі за адресою: вул. Самойловича, 8-А. У будинку зруйновано 4-й та 5-й поверхи, пошкоджено вентиляційні канали та шумоізоляцію.

Один із коментарів – Сергій Р. зазначив, що заклад був і до того, як у будинок потрапила ракета. “Вже місяць страждають не жителі, а одна мешканка, якій нічим зайнятися. Заклад працює, як і всі інші міста, до 23:00”, – огризнувся він.

“Вони не працюють до 23:00 (хоча за законом – тільки до 22!!!), вони і до 12, і до першої години ночі, і то!!! тільки після виклику поліції та умовлянь закінчувати гульбище”, – заперечила йому Олена П.

“Кальянний заклад – це, звичайно ж, Біда (податки, робочі місця, кошмар…). А те, що в місті працюють Мафія, Ушуая, Едісон, стриптиз-клуби та інший бруд – це Норм. Якщо малий бізнес не буде працювати, яким чином буде підніматися економіка в країні!?”, – міркує Віктор К.

“З одної сторони я рада бачити, що малий бізнес повертається до Миколаєва, з іншої ж сторони – то ппц звісно(“, – зазначила Ганна А.

Звернення передано на виконання в администрацію Корабельного району. 4 травня в контакт-центрі міськради зазначили, що дане звернення буде “в роботі” ще майже чотири доби.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Эти черти кальянные, магнаты дыма и [censored] никого не уважают, это [censored] просто, кальянная в жилом доме, это же абсурд, ладно если бы они не мешали никому, но галдеж после коммендатского часа это уже слишком, на вили этих гоблинов, одного из них лично знаю, [censored] из [censored] таких ещё поискать надо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button