Пригоди

"Невже важко запам’ятати?", - водоканал вкотре закликав миколаївців не перетворювати каналізацію на смітник

Бригади водоканалу щотижня понад 100 разів прочищають мережі

Цей материал також доступний

Миколаївські комунальники продовжують діставати з каналізації сміття, яке викидають мешканці міста, про що йдеться у повідомленні комунального підприємства “Миколаївводоканал”.

“Днями на одній з насосних станцій каналізації, фахівчиня насилу витягнула сміття, яке не мало б туди потрапити. Ганчір’я було настільки збите, що ледве вмістилося у відро. Взагалі миколаївці не розуміють, як користуватися смітником, а полюбляють викидати рушники, серветки, залишки їжі чи… поліетиленові торбинки в унітази. В результаті труби закорковуються, подекуди так, що без спеціальної техніки їх не прочистити. Те сміття, яке не осіло в колекторах, у великій кількості надходить на очисні споруди міста, провокуючи зайве навантаження на обладнання та додаткові витрати електроенергії для нашого підприємства”, – йдеться у повідомленні.

Також водоканал повідомляє, що його бригади щотижня понад 100 разів прочищають мережі.

“До речі, якщо часто промивати та проводити механічну прочистку, то лише прискорюємо руйнацію трубопроводів. В результаті маємо численні провали в місті. Невже важко запам’ятати, що в каналізацію слід викидати лише біологічні відходи людини та туалетний папір, все інше на смітник?”, – додали на КП.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button