Пригоди

Моторошна історія: що робили росіяни під час окупації ними Миколаївщини

Чоловіка примусили захоронити пакети, в яких були фрагменти людських тіл

Цей материал також доступний

Під час чергового огляду місцевості та фіксування воєнних злочинів окупантів стосовно цивільного населення у місті Снігурівка Баштанського району виявлено тіла 63-річної жінки та 42-річного чоловіка, а також рештки тіл неопізнаних осіб, що загинули під час тимчасової окупації міста підрозділами збройних сил рф, – повідомили в прокуратурі Миколаївської області.

“Моторошна історія  відбулась під час окупації та перебування 🐷🐶 у Снігурівці з місцевим чоловіком. Липневого дня 2022 року до нього приїхали окупанти, забрали його до свого штабу на “перевірку” та повідомили, що, якщо він хоче, аби його родина спокійно жила, потрібно виконати певну роботу. Після розмови чоловіка привезли на старе кладовище, де з автівки вивантажили пакети та наказали їх захоронити, – зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Сергій Шайхет.

Чоловіка примусили захоронити пакети, в яких були фрагменти людських тіл, – додали в пресслужбі відомства.

3 травня 2023 року слідчі поліції провели ексгумацію фрагментів людських частин тіла з цих могил. За словами Шайхета, лише після отримання результатів досліджень можна буде говорити про те, з ким саме так по-звірячому обійшлись нелюди.

“Однак сумнівів у тому, що вони нелюди немає…”, – додав він.

 

 

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button