Суспільство

"Це якесь йорзання", - Сєнкевич злий на депутатів міськради, через яких прийшлося перенести сесію

Сесійне засідання перенесено на 13 квітня. ВІДЕО

Цей материал також доступний

11 квітня 2023 року відбулося чергове сесійне засідання Миколаївської міської ради в режимі онлайн. Депутати повинні були, зокрема, розібрати питання, які залишились з минулих засідань.

Одне з питань сьогодні було знято з порядку денного через неактуальність: щодо звернення до ВР та Президента про повернення доплати військовим, які зараз не на фронті, у сумі 30 тис. гривень (Рада вже повернула цю доплату).

Серед небагатьох, встигли розглянути питання про затвердження міської цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту м. Миколаєва на 2020-2023 роки. Декілька проєктів рішень, які стосувалися Корабельного району, не були розглянуті, як і багато інших питань: оскільки не всі депутати були на зв’язку, то сесію через відсутність кворуму (якого не стало невдовзі після початку засідання) довелося досить швидко завершити (її перенесли на 13 квітня).

Зупинившися на одному з питань, коли вже не стало квоти, міський голова Олександр Сєнкевич не витримав і, розлютившися, прокоментував цю ситуацію, яка повторюється майже на кожній сесії:

“Шановні колеги, це не сесія  – це якесь йорзання… Колеги, 25 депутатів прийняло участь у голосуванні. Це дуже “відповідально”, чесно кажучи, – приходити на сесію, казати, що будеш на сесії, і не приходити на неї, чи голосувати і відключатися… Вийти на годину онлайн для того, щоб понатискати кнопки чи повиступати – і наші депутати не знаходять для цього часу. Тим більше, час на сесію був позначений заздалегідь, за 10 днів до проведення сесії. Можна було підготуватися, щоб не ходити там по магазинах чи де інде, чи знайти нормальний інтернет. 25 голосів у нас. Оголошуємо перерву, не бачу сенсу проводити сесію”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button