СуспільствоТема дня

На ремонт захисних споруд у Миколаєві та придбання рятувального спецтранспорту витратять 40 мільйонів

Рішення ухвалили депутати міськради. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Під час сьогоднішньої сесії Миколаївської міської ради, одним із розглянутих та підтриманих депутатами проєктів рішень було питання про затвердження міської цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту м. Миколаєва на 2020-2023 роки. Доповідачем був Герасіменя Олександр Анатолійович, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. Він пояснив, в чому полягають зміни в програмі:

Збільшення суми на 20 мільйонів гривень на ремонт захисних споруд для їх готовності до використання за призначенням, а також придбання фільтро-ветриляційного обладнання на захисних спорудах комунальної власності, розташованих в житлових будинках. В розділі виконавців доповнено Інститут соціально-економічного розвитку міста, якому на баланс передано всі захисні споруди, що знаходяться в житлових будинках міста.

– Придбання спеціальних транспортних засобів і спеціального обладнання для проведення аварійно-рятувальних робіт – для цього збільшити суму на 20 мільйонів. Ці гроші використають для закупівлі катерів та спеціального обладнання для евакуації та оперативного обстеження територій.

– Для задоволення продовольчими продуктами цивільного населення, евакуації, переміщення цивільного населення з місцевості, де ведуться бойові дії, додати виконавцями усі чотири адміністрації районів міста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button