ПригодиТема дня

У Корабельному районі крадій з росії поцупив пральну машинку з орендованої квартири

За це суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

24 лютого 2023 року Корабельний районний суд міста Миколаєва виніс вирок щодо місцевого мешканця (уродженця російської федерації, раніше вже тричі судимого за крадіжки), який знову “попався на гарячому”.

Так, 19.11.2022 року, в період воєнного стану, Олександр Фролов, перебуваючи за адресою орендованого помешкання, шляхом вільного доступу викрав майно, яке належить потерпілому Віктору Г., а саме пральну машинку білого кольору марки «Zanussi», після чого скрився з місця вчинення злочину.

Судом встановлено, що зараз Фролов не працює, за місцем проживання характеризується негативно. “В ході судового засідання обвинувачений свою провину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю… У вчиненому кається”, – сказано в документі.

В результаті, суд визнав Фролова винним в цій справі та призначив йому за крадіжку пральної машинки покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років. Але, враховуючи, що іншим вироком (від 08.12.2022 року) цей чоловік був засуджений до 5,5 років позбавлення волі, – остаточне покарання суд визначив за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим.

Тож, остаточне покарання Олександру Фролову призначено у вигляді 5 років 6 місяців позбавлення волі. Вирок може бути оскаржений до Миколаївського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо апеляційної скарги не буде, то цей вирок набере законної сили 28.03.2023 року.

Зазначимо: згідно чинного законодавства України, крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану, карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button