ПригодиСуспільство

Море в кранах: щодня 10 - 20 аварій мережі виникає в Миколаєві через подачу солоної води

ВІДЕО

Цей материал також доступний

Міське комунальне підприємство “Миколаївводоканал” – перше підприємство в сучасному світі, яке вимушено подає в будинки морську солону воду (через те, що у квітні 2022 року російські терористи зруйнували водогін, який пролягав окупованою тоді територією Херсонської області, і насосну станцію водогону). Солона вода занадто швидко руйнує мережі міста. Протягом 2022 року довелося ліквідувати понад 1000 витоків. Ремонтні бригади досі працюють 24/7.

“Ми розуміли, на що ми йдемо. Ми розуміли, що буде руйнуватися система… Але до минулого літа ми ухвалили рішення і, я вважаю, що ми врятували місто: від епідемій, від відтоку громадян, і навіть деякий бізнес (як оцінюють, відсотків на 20) залишився в місті працювати завдяки ухваленому такому рішенню”, – каже директор підприємства Борис Дуденко.

“Якщо раніше в нас було по 2 – максимум по 3 аварії на добу, то зараз – по 10, 15, 20 аварій на добу”, – зазначає керівник міського КП “Миколаївводоканал” у відео-сюжеті “ПРОщо: очищення води з лиману заради порятунку Миколаєва”.

Цей фільм – про звичайних людей, які щодня виконують свою роботу в прифронтовому місті та навколо нього.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте також: У крани знову подають солону воду з лиману через обстріли обладнання “Миколаївводоканалу” на Херсонщині

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button