Пригоди

"Після кожного тендера можна відкривати справу", - співробітник БЕБ закликав розслідувати діяльність Сєнкевича і його команди

Він заявив про існування багатьох схем з "освоєння" коштів міського бюджету

Цей материал також доступний

Заступник голови Ради громадського контролю при Бюро економічної безпеки України Денис Жело на засіданні Колегії Бюро економічної безпеки України порушив питання активізації роботи бюро на території Миколаєва та Миколаївської області. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

“Навів факти, що вказують на протиправну діяльність Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича та його команди. Протягом 2022-2023 року передав Центральному апарату БЕБ багато документальних фактів, що вказують на корупційну діяльність Миколаївського мера та інших чиновників, які в період воєнного стану безперешкодно грабують наше місто.

Жителі Миколаєва обурені масштабами корупції та бездіяльністю миколаївських правоохоронців. Також неодноразово надавав інформацію про антиукраїнську діяльність місцевих колаборантів і торгівлю гуманітарною допомогою”, – зазначив він.

За його словами, миколаївські чиновники, насамперед місцевого самоврядування, розгорнули свою незаконну діяльність з “освоєння” бюджетних коштів під виглядом активної діяльності з благоустрою міста та за іншими схемами.

“Після кожного тендера, який вони “розігрують”, можна відкривати нове кримінальне провадження. У зв’язку з чим, запропонував прискорити запуск роботи окремого ТУ БЕБ у Миколаївській області. Щоб не втратити час на ефективне документування цих злочинів, виділити конкретну групу детективів Головного підрозділу детективів Центрального апарату БЕБ, яка буде виконувати функції Бюро на території Миколаївської області”, – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. За корупцию должен ответить каждый чиновник.В то время как жители получают консервы,которые не хотят даже собаки есть , то чиновники жируют.
    Всех под трибунал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button