ПригодиТема дня

"Неординарна вчителька багато років сіяла добре і вічне", - у Корабельному прощаються з Ганною Іванченко

Вона працювала в школі з 1952 року - з моменту її заснування

Цей материал також доступний

Адміністрація та педагогічний колектив Миколаївської гімназії №29 (колишньої школи №29), що розташована в Корабельному районі, глибоко скорбить з приводу важкої втрати – смерті Ганни Миколаївни Іванченко, яка працювала в навчальному закладі з 1952 р., тобто з моменту його заснування (тоді це була школа №1 смт “Жовтневе”). Спочатку вона викладала французьку мову, а потім працювала на посаді організатора з позакласної роботи та заступника директора з виховної роботи. Ганна Миколаївна пішла на 92-му році життя після нетривалої хвороби.

“Протягом багатьох років Ганна Миколаївна відкривала дорогу в країну знань і відкриттів школярам, сіяла добре і вічне в душі кожної дитини. Її любили й поважали колеги, батьки, учні за чуйне й добре серце, за материнську теплоту й розуміння, за те, що вона завжди підтримувала ініціативу, заохочувала творчість, помічала і схвалювала найменшу іскорку нового. Усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

Боляче, невимовно боляче говорити й писати ці слова про Ганну Миколаївну – особистість справді неординарну, яскраву, невтомну й самовіддану вчительку, хорошу колегу. З болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою, не побачимо на традиційних вечорах зустрічей у стінах Миколаївської гімназії №29”, – ідеться в повідомленні.

Керівництво гімназії висловлює найщиріші слова співчуття родині покійної:

“Світла пам’ять про Ганну Миколаївну Іванченко назавжди залишиться в наших серцях”.

На згадку про Вчителя адміністрація гімназії присвятила Ганні Миколаївні Іванченко такі рядки:

“Мій любий учителю, ти тільки знай:
Любов до тебе житиме завжди,
У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:
Закладений тобою скарб у нас житиме віки”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button