Пригоди

Під час війни постраждали працівниці соцзахисту у Миколаєві

Одна з жінок зазнала тяжких поранень, - розповів директор департаменту (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Вже на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну дві співробітниці Департаменту праці та соцзахисту населення Миколаївської міськради отримали поранення через ворожі обстріли, одна з них – тяжкі. Про це в ефірі ТРК «НІС-ТВ» розповів директор департаменту Сергій Василенко .

Це вплинуло на моральний стан всього колективу, жінки з дітьми почали виїжджати у безпечніші місця, 30 – 40% працівників залишили місто.

Нагадаємо, ми писали:
Звільнена держслужбовець із Корабельного поскаржилася Зеленському на “самодурство” свого керівництва

Удари російських терористів пошкодили будови двох районних управлінь, геріатричного будинку милосердя імені Святого Миколая, центру комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю. Постраждав і транспорт, придбаний для перевезення осіб із інвалідністю.

«Незважаючи ні на що, ми тримаємось. Весь цей час колектив працює «наживо», у нас немає жодного віддаленого режиму. Кожен розуміє, що багато в чому від них залежить стабільність соціальної ситуації у місті, що мешканці Миколаєва мають отримувати соціальні послуги чи виплати», – зазначає Сергій Василенко.

Незважаючи на воєнний час, вдалося виконати більшу частину запланованого.

Департамент реалізує програми державного та місцевих бюджетів. Через державний бюджет йде більшість соціальних допомог і субсидії. У Миколаєві 98 тисяч людей одержують якісь види пільг, фактично це кожен п’ятий. У тому числі 37 тисяч осіб отримують субсидії. Усі виплати пройшли своєчасно. Як зазначив Сергій Василенко, це також заслуга спеціалістів соціального захисту міста. Люди працювали практично без вихідних, щоби миколаївці не залишилися без допомоги.

Читайте також:
“Люди дичають”: у Корабельному б’ються за безкоштовний хліб, нападають на соцпрацівників через “гуманітарку”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button