Пригоди

"Тварь", - чиновник про незадоволеного миколаївця: черговий скандал з роздачею "президентських" пайків

Людям сказали, що комплекти закінчилися... У мерії заявили, що скандал влаштував провокатор

Цей материал також доступний

У четвер, 27 жовтня 2022 року, миколаївці викликали поліцію до пункту видачі «президентської» гуманітарної допомоги у зв’язку з тим, що ящики з продуктами несподівано закінчилися і люди відмовилися обслуговуватися, про що повідомив житель міста Віталій Матвєєв в групі «Водопої» в соціальній мережі Facebook.

Він зазначив, що в розмові з посадовцем Оксаною Маренко йому сказали, що видача продуктових наборів для жителів Водопор’я буде здійснюватися щодня з 09:00 до 16:00, але насправді вийшло інакше, і роздача почалася пізніше, нібито через затримку співробітників, які видали допомогу.

Крім того, чоловік вказав ще на кілька проблем. По-перше, роздача комплектів була організована тільки в школі No26, через що жителі Водопоя змушені їхати за гуманітарною допомогою через півміста з пересадками і кілька годин стояти в черзі під час повітряних сигналізацій. По-друге, видача була неорганізованою і повільною, ящики нібито не формувалися, і все було організовано двома людьми – один співробітник видавав комплекти, другий – вносив дані в електронну систему.

Він також дорікнув чиновникам у тому, що вони «Всіх людей загнали в загальну чергу, які приходили за соціальним хлібом, реєструватися і отримувати «президентські пайки», тих, хто знаходиться на талонах і їх позачергово на спецкупони, так би мовити, цілеспрямовано штовхаючи людей лобами, щоб вони лаялися», а потім людям сказали, що набори повністю закінчилися.

“Сьогодні у вівторок співробітниця адміністрації Маренка Оксана обдурила чергу, зіткнувшись з тим, що програма вже працює з 10:00, хоча це брехня, тільки для того, щоб не видавати пайки людям з 9:00! А після того, як почали нахабно виходити із загальної черги тупо приймати своїх за талонами і блатними з паспортами (родичі чиновників, керівництво компартії і свої), такі подвійні стандарти для якихось нічого, а свої в черзі все! Вся еліта приходить в іномарках і виривається поза чергою з пачками паспортів і задоволеними обличчями, що виштовхують людей з черги це соціальна справедливість з боку влади! Такі цілеспрямовані провокації і несправедливість Оксани Маренко, людей із загальної черги штовхали до межі і починалися бійки з натовпами спритно зроблених, які лізли під захист позачергово з пачками паспортів, щоб дістати для себе і того хлопця! Щоб припинити це свавілля чиновників і почали фіксувати всі триваючі махінації чиновників на мобільні телефони! Після того, як чиновники адміністрації вибігли і почали погрожувати городянам з черги, якщо вони не припинять фото- і відеофіксацію, то загальної черги взагалі нічого не дадуть!”- обурюється Матвєєва.

Перший віце-мер Віталій Луков в коментарі “Crime.NET” розповів, що причиною конфлікту став сам Віталій Матвєєв, який самостійно вклеїв свої оголошення в мікрорайон “Водопой”, і тим самим викликав їх усіх в установу, де були видані продуктові набори, хоча зараз не їхня черга.

«Вышло так, что этот Матвеев с лета пишет, где его паек. Честно, это тварь, его нужно судить по провокациям, которые он делает. Он приехал поднял скандал: «Дайте мне паек», потому что где-то услышал, что где-то выдают. Хотя по адресу проживания он не попадает в эту очередь. Ему скандала мало, он оклеил Водопой объявлениями, что там выдают пайки и народ повалил, а остановить людей очень сложно, они же прочитали на заборе. Таким образом, получилось, что он искусственно создал этот ажиотаж. А дальше пошло-поехало, и вышла такая история. Это злонамеренные действия Матвеева. Мною предоставлено поручение, чтобы Ингульская администрация подала заявление на него как на провокатора. Пусть им занимаются правоохранительные органы», – сказав він.

Луков додав, що чиновники відпрацюють можливість того, що роздачу комплектів здійснювалося більшою кількістю людей, щоб було швидше, але зазначив, що таких проблемних моментів раніше не виникало, до того ж адміністрація не могла припустити, що люди з іншого мікрорайону прийдуть без черг.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button