ОбществоТема дня

"Люди в розпачі та гніві, що їх не чують", - миколаївці обурені жахливим станом доріг у приватному секторі

В деяких місцях навіть немає тротуару, щоб обійти болотне "море"

Цей материал також доступний

Миколаєвці обурені жахливим станом доріг у приватному секторі. Так, мешканці Корабельного району, приславши відповідні фото, написали 16 червня 2021 року до редакції «Корабелів.Інфо»:

«Вулиця Лікаря Миропольського знаходиться у жахливому стані. Мешканці неодноразово зверталися до адміністрації Корабельного району з проханням виділити кошти на облаштування дороги асфальтом, але протягом довгого часу нічого, крім обіцянок, тут не зробили.

В період великих опадів на дорозі стоїть болото, вода (взимку — ожеледь), великі та глибокі калюжі, які після дощів дуже довго висихають (грязюка може стояти місяць, у той час як на сусідніх вулицях вже все висохло, бо є склон), адже вода нікуди не має можливості стікати через ями на дорозі.

Деякі калюжі при сильних опадах (або під час проїзду автомобіля по ним) стікають прямо під будинки людей, затоплюючи подвір’я, після чого не можна вийти з двору сухим. В деяких місцях навіть немає тротуару, щоб обійти «море»… Це все є незручністю та перешкодою для руху як пішоходам, так і автотранспорту…»

«Люди вже у розпачі та гніві, що їх не чують і не реагують на звернення», — додали мешканці вулиці Лікаря Миропольського.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Не стыдно ли властям что во время непогоды пенсионер в возрасте 80 лет утопает в болоте в собственном дворе, куда вода поступает с дороги!?

    1. Житель , не смеши , стыд это не про людей , которые у власти сидят !!!!!! Они думают только о том , как с бюджета спилить бабло

    1. ще у Балабанівці теж є вулиці де після дощу капець, сьогодні пішов по Ольжича і думав що втону, краще б пішов в обхід але далеко до магазину йти!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button