ПригодиСуспільство

Повне відео ДТП із загиблими в Києві: водій позашляховика виявився тверезим

Як повідомлялося раніше, у Києві, на Майдані незалежності, у п’ятницю, 30 жовтня, сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Land Rover, унаслідок чого загинули двоє людей. Водій авто наїхав на обмежувальні конуси на перехресті Алеї Героїв Небесної Сотні та вулиці Хрещатик. Далі некерований автомобіль в’їхав у натовп людей на Майдані Незалежності, а потім виїхав на проїжджу частину, де протаранив щонайменше 4 авто і зупинився.

З’явилося відео виміру алкоголю у водія. Прилад показує “по нулях”. Із відео стало відомо, що чоловік був у післяопераційному стані.

“Водій, який скоїв ДТП на Майдані – ексчиновник Назаренко Юрій Миколайович, 1954 року народження. Його люстрували у 2014 році. Він обіймав посаду Голови колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України (АРІФРУ)”, – повідомляє Telegram-канал Україна 24/7.

Також заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на сторінці у Facebook повідомляє, що поліція затримала водія джипа Land Rover, сам водій після затримання дав свідчення, що він втратив свідомість і втратив контроль за керуванням автомобілем.

“Тест драгером на місці трагедії не показав наявність алкоголю в крові. Але більш точні результати дасть аналіз крові та сечі. Слідчими поліції Києва буде пред’явлено підозру за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу – порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель двох і більше осіб”, – ідеться в повідомленні.

На відео видно, що Land Rover почав здійснювати неконтрольовані рухи за деякий час до ДТП, а врізавшись у перепони та інший автомобіль, промчав через площу, на якій розбіглися люди.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button