ПолітикаСуспільство

Голова Миколаївської ОДА Стадник, поки хворів на COVID-19, купив собі новий мотоцикл - до цього оновив машину

У голови Миколаївської ОДА Олександра Стадника відбулися помітні зміни у флоті. Під час хвороби на коронавірус він придбав новий мотоцикл, а напередодні віддав перевагу мінівену своєму колишньому розкішному позашляховику.

Відповідний висновок можна зробити з даних його електронних декларацій, – повідомляє Niklife.

Так, в останній день свого лікарняного, ввечері 25 жовтня, Стадник заявив про істотну зміну свого матеріального становища. Ним виявився новенький туристичний мотоцикл КТМ 1290 Super Adventure S 2020 вартістю 438 тисяч 650 гривень. Він придбав його, поки перебував на лікарняному з підтвердженим діагнозом COVID-19 – дата покупки була зафіксована 15 жовтня.

Варто зазначити, що миколаївському губернатору довелося мати справу з досить щедрим продавцем мотоцикла, адже ціна транспортного засобу цієї моделі від офіційного дистриб’ютора становить 18650 € (це понад 600 тисяч гривень).

Згідно з активністю Стадника в соціальній мережі Facebook, на той момент він ще не одужав і, ймовірно, продовжив стаціонарне лікування в Олександрівській лікарні в Києві до 22 жовтня.

 

За попередньою інформацією, Стадник перебував на лікуванні до 22 жовтня.

При цьому в серпні Стадник продав свій Porsche Cayenne 2012 року випуску, з яким «прийшов» на посаду голови Миколаївської ОДА, за 1 мільйон 528 тисяч 226 гривень. Щоб не залишитися без коліс, менш ніж за два тижні він замінив
Mercedes-Benz
V-klasse 2016 року випуску на 1 мільйон 70 тисяч 550 гривень.

А якщо проаналізувати всі здійснені фінансові операції, то в результаті продажу автомобіля і покупки двох транспортних засобів, Стадник виявився навіть «в плюсі» на 19 тисяч гривень.

Так виглядає машина миколаївського губернатора.
Тепер в гаражі його сім’ї буде два
Mercedes-Benz
(один належить його дружині Ользі).

Porsche Cayenne відійшов у минуле.

Нагадаємо, Стадник захворів в середині вересня, його обстежили і лікували від коронавірусу в Києві. Разом з ним захворіли його радник Марина Волошенюк, його заступник Олександр Трейтлі і ще кілька співробітників облдержадміністрації. Всі вони також вже вилікувані.

Коли 14 вересня перший прийом голови облдержадміністрації закрили на карантин, на деякий час облдержадміністрація залишилася без голови. Однак після того, як діагноз віце-губернатора Тетяни Стахевич не підтвердився, вона стала тимчасово виконувати повноваження і функції голови облдержадміністрації.

Під час лікування Стадник поділився перебігом хвороби, подякував лікарям за лікарську підтримку і мужність в боротьбі з вірусом, а також показав, як спілкується з «танцюючим» богомолом в своєму автомобілі. 26 жовтня Стадник оголосив, що повернувся на роботу, радісно повідомивши жителів області, що «він у них є».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button