Общество

Знов без тендеру: в Корабельному районі відремонтували внутрішньоквартальні проїзди за трьома адресами

Під наглядом заказчика — адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради — завершено роботи з капітального ремонту внутрішньоквартальних проїздів по пр. Богоявленському, 305, 307, а також по вул. Новобудівній, 9.

Про це повідомили на офіційному сайті районної адміністрації.

Площа асфальтування дороги – 1 666 кв. м, асфальтування тротуарів – 714 кв. м, укладання тротуарної плитки – 308 кв. м.

Підрядна організація – ФОП Гончаренко А. А.

 

Тож, адміністрація Корабельного району міста Миколаєва продовжує проводити більшу частину закупівель товарів і послуг без конкурсів, укладаючи договори з виконавцями на свій розсуд.

Як повідомлялося раніше, і в 2016 році, і в 2017-му адміністрація Корабельного району Миколаївської міськради на чолі з Олександром Цукановим «намутила» в понад 90% своїх закупівель, укладаючи договори з підрядниками в обхід тендерів, прикриваючись «допороговими» закупівлями. З цією метою, на думку місцевих мешканців, дороги в районі ремонтуються «шматочками», тобто невеликими частинами, аби не вийти за межі суми допорогової закупівлі.

Нагадаємо: за результатами договорів з підрядниками, які ухвалила в 2017 році адміністрація Корабельного району міста Миколаєва, найбільшу суму — 4,4 мільйона грн за ремонти внутрішньоквартальних проїздів та облаштування водовідведення — отримав підприємець з смт. Воскресенське Артем Гончаренко.

Читайте також:

Цуканов снова без тендера заключил договор почти на 600 тысяч грн на ремонт дороги в переулке Корабельного района;

«Хоть что пускай берёт! Он людям хоть что-то даёт», — жители Корабельного благодарны Цуканову: их улицу засыпали отходами;

«Перша черга»: в Корабельному районі дороги ремонтують «шматочками», аби не проводити тендери

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. То что заасфальтировали это хорошо, то что без тендера это разворовывание(откаты) бюджетных средств! Под елочку же нищим голодным служакам нужно что то! Взять их за зад пусть обьяснят на какой основании они дали эти работы и соответствуют ли они реальным ценам!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button