ОбществоПроисшествия

"Не знаю, хто нас рятує більше, боженька чи їхня рукожопість", - представник Миколаївської ОВА про рашистів

«Вони луплять абикуди дорогезними ракетами», - каже Дмитро Плетенчук (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Ракетний обстріл Миколаєва 22 червня 2022 року був найпотужнішим за весь час масштабного вторгнення. І кожен удар за руйнівною силою дорівнював удару, який зруйнував будинок ОДА 29 березня. Загалом ракет було випущено сім (Пострадали школы, жилые дома и предприятия: последствия ракетной атаки на Николаев 22 июня. ФОТО, ВИДЕО).

Співробітник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки поспілкувався з пресофіцером Миколаївської ОВА Дмитром Плетенчуком.

— Інтенсивність обстрілів (Миколаєва російськими окупантами, — прим. ред.) дещо збільшилася… Почастішали випадки застосування (ворогом, — прим. ред.) саме керованих ракет… Про що це каже? Як на мене, про відчай… – розповів пресофіцер 22 червня.

«Я не знаю, хто нас рятує більше, боженька чи їхня рукожопість. Як і тоді, 29 березня, коли вони забули перевести годинники. Якби вони тоді вдарили на годину пізніше, Віталія Кіма вже не було б, і загалом жертв було б набагато більше. А наразі вони взагалі луплять абикуди дорогезними ракетами», — передають слова Плетенчука в Центрі стратегічних комунікацій. Нагадаємо, ми писали: Помним каждого: опубликованы имена 37 жертв обстрела здания Николаевской ОГА.

На питання, що б він передав загарбникам від Миколаєва, Дмитро Плетенчук каже:

— Я не бачу сенса взагалі їм щось передавати. Спілкуватися зі скаженою собакою нема про що. Її треба пристрелити, і все. Коли ця собака не дає тобі ніякого шансу її вилікувати, або хоча б вигнати зі свого городу — то вибір невеликий — тільки вбити її, і все.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button