Экономика

"Qterminals Ольвія" в часи війни виплачує зарплату робітникам, попри те, що порт наразі не працює

На рівні січневої в 2022 році заробітної плати

Цей материал також доступний

Незважаючи на те, що спеціалізований морський порт «Ольвія» (розташований в Корабельному районі міста Миколаєва), як і інші українські порти, вимушиний був через вторгнення Росії до нашої країни припинити свою роботу і досі не здійснює операційної діяльності, компанія Qterminals Olvia кожного місяця продовжує справно виплачувати заробітну плату своїм працівникам. Інформацію про це редакції «Корабелів.Інфо» 6 квітня підтвердив керівник підприємства Руслан Олейник.

Тож, Qterminals Olvia в скрутні часи допомагає своїм працівникам, а вони, в свою чергу, роблять все, аби наблизити перемогу ЗСУ. Хтось захищає свою країну зі зброєю в руках, хтось допомагає волонтерам в тилу…

Читайте також:
Миколаївці з Qterminals Olvia допомагають в організації гуманітарної допомоги українцям

Нагадаємо: у серпні 2020 року Міністерство інфраструктури України, ДП «АМПУ», QTerminals Olvia та катарська компанія QTerminals підписали концесійний договір про передачу майна ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» та майна ДП «Адміністрація морських портів України» в концесію терміном на 35 років. А вже 01.12.2021 року мрію перетворено в успішний проект: СК «Ольвія» стала частиною Міжнародноі компаніі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button