ОбществоЭкономика

Миколаївці з Qterminals Olvia допомагають в організації гуманітарної допомоги українцям

Разом - до перемоги!

Цей материал також доступний

Працівники Національного Університету Кораблебудування ім. адмірала Макарова, які займаються гуманітарною допомогою тим, хто її поребує, повідомили, що представники миколаївського підприємства Qterminals Olvia також долучилися до доброї справи.

«…Отримали частину вантажів. Деяких навіть не чекали). Дуже вдячні Мураховській Людмилі Петрівні, Ушкац Світлані Юріївні, Трохименко Ганні Григорівні, Павлову Геннадію Вікторовичу, нашому студентському самоврядуванню і профспілкам за допомогу у вирішенні організаційних питань! Зібрали кошти на дві машини. Ще раз всім величезне спасибі — від керівництва до студентів за вашу матеріальну підтримку! Порт «Ольвія», тепер вже «QTerminals», в особі нашої колеги Ольги Майстренко і директора Руслана Олейника надали кошти для оплати ще однієї машини!…» — йдеться в повідомленні.

НУКівці залучають кошти не лише для купівлі гуманітарних товарів, а й засобів для усунення наслідків обстрілу їхнього навчального закладу.

Крім ветеранів університету та соціально незахищених сімей, НУК ім. адм. Макарова допомагає і лікарським закладам: 21 березня вони передали допомогу Миколаївській обласній дитячій лікарні та Миколаївській міській лікарні номер №3.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button