ОбществоПроисшествия

"Хай ложаться люди на підлогу", - Сєнкевич про "АТБ", ковід та новий обстріл в Корабельному районі

21 березня через обстріл в Корабельному було пошкоджено підстанцію...

Цей материал також доступний

Під час прямого ефіру ввечері 21 березня 2022 р. мер міста Миколаєва Олександр Сєнкевич розповів:

«Сьогодні ми зізвонилися з нашим «АТБ«: мене набрала людина, яка відповідає за південний регіон, ми поспілкувалися… домовилися, що вони не будуть виганяти людей під час повітряної тривоги. Я запропонува, що ми, якщо треба, передамо їм мішки, щоб закласти вікна, але щоб люди, якщо є повітряна тривога — от є там місце, стіна, яка буде закладена мішками, є каси, от між ними хай ложаться люди на підлогу…»

«Сьогодні через обстріл в Корабельному районі було пошкоджено одну підстанцію, тому там у частині будинків немає електроенергії, але зараз обленерго проводить ремонт і паралельно перемикається на резервні лінії, щоб якнайшвидше підключити все. Баалбанівка через пошкодження залишається без електроенергії. Також будемо її завтра відновлювати.

Тепло: через відсутність напруги повторно не працює невелика котельня в Корабельному районі (вона забезпечує теплом два багатоквартирних будинки). Буде відновлено найближчим часом. Всі інші котельні у місті в роботі.

Газ: в наслідок сьогоднішнього бомбардування без газопостачання залишилося три будинки (загалом бдизько 90 абонентів). Плануємо також завтра відновити», — розповів також мер міста.

«Ковід… За минулу добу в нас — 113 випадків захворювання в Миколаєві. Не забувайте про маски в чергах і т.д. Активних хворих зараз на коронавірус — 6225. У лікарнях зараз 33 особи (20 з ковідом, 13 з підозрою на нього). Це мається на увазі, що вони важкі (хворі)», — повідомив також Сєнкевич.

«Родичі військовослужбовців можуть дізнатися про них інформацію, про їхню долю лише у військкоматах за місцем призову», — додав мер, відповідаючи на питання мешканців.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button