Спорт

"Им равных в этой лиге нет": у ФК «Кютерміналз Ольвія» - четверта яскрава перемога в зимовій першості міста

Погодні умови внесли свої корективи до гри... (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

30 січня 2022 року на футбольному полі СК «Зоря» в рамках зимової першості Миколаєва з футболу відбулася зустріч команд «Галицинівка» (помаранчево-чорна форма), тренер якої — Андрій Жовжеренко — тренує молодь не лише Глицинівки, а й Корабельного району нашого міста, та «Кютерміналз Ольвія» (біла форма, гл. тренер — Валерій Високос), гравці якої представляють однойменне підприємство, розташоване в Корабельному районі (колишнє підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», що зараз є частиною відомої Міжнародної компанії з Катару – Групи QTerminals).

Арбітрами цієї гри працювали Олександр Зєвакін, Сергій Гайчев, В’ячеслав Корольов, спостерігачем арбітражу був Андрій Єрємеєв.

Матч виявився непростим: гравці обох команд пройшли справжнісіньку зимову перевірку на витримку та силу спортивного характеру, оскільки погодні умови внесли свої корективи до гри: непередбачувані падіння на слизькій поверхні футбольного поля, погана видимість від снігу — все це не сприяло гарним результатам.

«Погода уравняла мастерство команд: уже медленее бегут, уже не точнее передача, отскок уже не такой предсказуемый. Вот мяч в снегу застрял, и для всех одинаково… Но белые («Ольвия») всё равно сильнее, мастерство свое возьмет. Им равных в этой лиге нет», — прокоментував хід гри та вплив зовнішніх факторів на майстерність гравців професійний футболіст Олександр.

Й насправді, не дивлячись на обставини, вже на 7-ій хвилині команді «Кютерміналз Ольвія» вдалось відкрити рахунок: забив Антон Колихалов. Однак на цьому він зупинятися не збирався і трохи згодом (на 21-ій хвилині) знов відправив м’яча до воріт противника. Естафету перехопив Владислав Стоковський, який забиває на 25-ій хвилині.

Далі команди хоч і продовжили обмінюватись атаками один на одного (незважаючи на вітер, снігопад та мороз), однак більше реалізувати гольових моментів у першій частині гри нікому не вдалось, тому команди пішли на перерву з рахунком 3:0 на користь портовиків.

ІІ тайм розпочався з реалізації гольового моменту гравцями «Галицинівки»: на 42-ій хвилині забиває Андрій Золотухін. У свою чергу, «Кютерміналз Ольвія» незабаром також «розігрілась» не на жарт: не даючи більше шансів опоненту, стивідори забивають ще чотири голи: Антон Колихалов знов відзначився на 66, 69, 74 хвилинах, а наприкінці тайму (на 75-ій хвилині) остаточну крапку в цій зустрічі ставить Віктор Ходоровський.

Отже, матч завершився з рахунком 7:1 на користь ФК «Кютерміналз Ольвія». Це вже четверта поспіль яскрава перемога портовиків у зимовій першості міста цього сезону.

ФОТО-репортаж цього матчу дивіться ЗА ПОСИЛАННЯМ:

протокол матча за 30.01.22

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button