Спорт

Нова перемога: футболісти «Кютерміналз Ольвія» обіграли «Dream Team»

Огляд матчу (фото, відео)

Цей материал також доступний

23 січня 2022 р. на футбольному полі СК «Зоря» в рамках зимової першості міста Миколаєва з футболу відбулася зустріч команд «Dream Team» (біло-синя форма) та «Кютерміналз Ольвія», гравці якої представляють однойменне підприємство, розташоване в Корабельному районі (колишнє підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», що зараз є частиною відомої Міжнародної компанії з Катару – Групи QTerminals). У цей день «ольвійці» були одягнені в форму темно-червоного відтінку, ідентичного катарському — погодженому на палітрі кольорів Pantone з головним офісом у Катарі.

Арбітрами матчу працювали Юрій Зеленський, Володимир Чубарь, Віктор Стольников, спостерігачем арбитражу — Андрій Єрємеєв.

Матч розпочався з наступу «Кютерміналз Ольвія»: зробивши вдалу атаку, на 2-ій хвилині Владислав Стоковський відкрив рахунок. Надалі «ольвійці», аби закріпити успіх, намагалися реалізувати й інші гольові моменти, однак це виявилось не так просто, кожного разу щось заважало.

На 32-ій хвилині гравці «Dream Team» знайшли слабке місце свого противника та змогли вирівняти рахунок (забив Дмитро Колісник). Однак одразу ж наніс відповідь (під час штрафного удару на 33-ій хвилині) капітан «ольвійців» Віктор Ходоровський. Отже, на перерву команди пішли з рахунком 2:1 на користь «Кютерміналз Ольвія».

футбол

У другому таймі вболівальникам довелося почекати до нових голів. На 52-ій хвилині Віталій Лелека з «Dream Team» не реалізував пенальті, а от «ольвійці» трохи пізніше змогли ще на два очки вирватися вперед. Так, на 60-ій хвилині забиває Віктор Ходоровський, а майже на завершення матчу — на 79-ій хвилині — Анатолій Швець.

Остаточний результат зустрічі – 4:1 на користь «Кютерміналз Ольвії».

«…В целом мы держали происходящие на поле события под контролем и довели встречу до логической победы. Всем спасибо за игру и самоотдачу!», — каже капітан ФК «Кютерміналз Ольвія» Віктор Ходоровський.

ФОТО-репортаж матчу дивіться ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button